Přidat komentář

musím říct, že rodit bych nechtěla jinde. Porodní asistentka Miroslava Kábelová a Mudr Romana Průšová byly maximální a moc moc moc jim děkuju za to, že se Mareček nakonec dostal na svět s jejich velkou pomocí. PA se mnou komunikovala tak, že i když už jsem to skoro vzdávala a propadala do histerie vždycky mě vrátila zpět a dodala mi znovu a znovu sílu tlačit a posouvat našeho miláčka na svět, musím podotknout, že jsme ho ven dostávali 45min :-( Paní doktorka mi Marečka vytlačovala z bříška :-) bez ní by to opravdu nešlo :-)

Horší už bylo šestinedělí :-( sestry necitlivé, netrpělivé a arogantní, jasně našly se výjimky, ale já zažila za 4 dny jenom dvě. Bohužel nemám jejich jména. Co se kojení týče, moc rad jsem jako prvorodička nedostala a když jsem si přivolala pomoc soukromé laktační poradkyně ještě jsem za to dostala vynadáno :-(. Rodila jsem 29.3.10 v 10h večer, ztratila dost krve a byla jsem opravdu vyčerpaná, přesto když mi ve 4 ráno přinesli miláčka na kojení hned jsem se dozvěděla že mám prsa nahovno...... to každému přidá. Dokonce i spolubydlící se divily jak jsou na mě jako na prvorodičku hnusné :-( no několikrát jsem si tam poplakala, přeci jenom člověk je přecitlivělý a tohle necitlivé jednání mu moc nepomůže.
Další věc je, že jsem si třetí den vyžádala prohlídku šití hráze, protože to bolelo čím dál víc, dostala jsem čípky a prý tam hematom nebyl. Před propuštěním mě prosím nikdo neprohlídnul. Den na to už jsem upalovala na pohotovost protože se to nedalo vydržet a ejhle on tam hematom byl a dr se divil jak to, že mě nikdo před propuštěním neprohlížel. No tohle je spíš rada pro nastávající rodičky, nebojte se říct si o péči, na kterou máte nárok. Mně by nenapdlo, že si musím říct, aby mě prohlídli, když jsem to v kartě měla napsáno, že jsem si na tohle stěžovala.

Přesto kdybych měla jít rodit znovu v Brně bude to zase u Miloušů protože ta nejdůležitější část proběhla opravdu přesně podle mých představ. Ukázková komunikace s rodičkou, bylo mi vše vysvětleno a cítila jsem se opravdu dobře i když v těch bolestech to zní dost divně :-)

Dáša

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka