Přidat komentář

In reply to by Jesyna

To mě mrzí vždycky takováto odpověď. proč trpět, když možnosti jsou nebo je aspoň vyzkoušet, ale ne každý Dr. fandí homeopatii nebo nějaké jiné alternativě.
Jsem se třeba setkala i s názorem, že porod musí bolet, ale to je na jinou diskuzi.
Jdi normálně do lékárny (ideálně do té, která vede homeopatický sortiment), ale i v jiné ti musí být schopni nabídnout, že ti ten přípravek nejpozději do druhého dne objednají. A řekni, že chceš homeopatikum Ipeca (Ipecacuanha) 9CH - cena za tu tubičku cca 100Kč a užívej dle návodu výše.
Obecné zásady k homeopatikum: počet kuliček nechat volně rozpustit v ústech (mají mírně sladkou chuť) - můžeš před jídlem nebo se vyhnout silně aromatickým jídlům či nápojům, (př. jídlo více kořeněné, pepřené, nebo topinky s česnek, více cibule, z nápojů třeba káva apod.), i když ve tvém stavu toto asi nehrozí. Prostě ať v ústech cítíš rozpouštění jen těch kuliček a nemáš tam ještě pachuť z předchozího jídla.
Je vhodné při užívání homeopatik používat pastu bez mentholu (jsou dostupné i vysloveně homeopatické zubní pasty) nebo aspoň homeo neužívat bezprostředně po vyčištění zubů (menthol může rušit vstřebávání a účinek homeo stejně jako aromatické jídlo).
Anebo druhá možnosti: zkus přijít do lékárny, popiš co tě trápí a co by ti magistra doporučila (spíš bych sázela na to, že asi nebude takhle hned vědět), tak si rovnou řekneš o tu Ipecu. Nebo ti poradí něco jiného. Bude záležet na koho narazíš - je to o lidech a jejich přístupu :)
PS: jsem magistra z lékárny a tvůj problém měl zaujal, tak jsem něco zkusila vyhledat. Přeju hodně štěstí a hlavně ať se uleví dřív než porodem. Budu ráda za info, jak se to vyvíjí.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky