Přidat komentář

In reply to by Andrej91

Ahoj? byl jsem u právníka a ten mi za 500kč řekl jak to budeprobýhat u soudu "svěření do péče a výživné " a taky že stik s dítětěm se tam řešit nebude (já jsem si myslel že ano).
hodně mě uklidnil a nelituji těch 500co chtěl za 3min. konzultace. Taky mi řekl že když bývalá nesouhlasí stím že ho chci jednou za 14 dní na víkend(což nesouhlasí) tak se jí pošle doporučený dopis "dohoda o stiku" a na to musí odpovědět pokud neodepíše nebo napíše že nesouhlasí tak se to dá na soud a bude to řešit on.
Právník mi také řekl že pokud nekojí nebo nemá vážnou nemoc (což není ani jedno náš případ) tak mi to určitě schválí, Sociálky dnes už schvalují to aby se dítě stýkalo s otcem co nejvíce takže ani soc. nebude proti, pochybná existence nejsem , na pivko si sice o víkendu zajdu ale nesedávám tam věčně :-) . soud ted máme 11.6. než se bývalé pošle dohoda než to pošle zpět, než se to dá na soud , než určí termín soudu o "styk" a než bude soud tak to bude tak koncem září, a pokud se odvolá nebo se něco zvrhne něco jinýho tak to může trvat i do Vánoc :-( .Ona mě ho nechce dát na ten víkend protože zůstane celí víkend s maminkou sama doma a bude se nudit. Když byla s malím u mě tak mě pořád stála za zadkem a sledovala co dělám , přbalit mě ho nenechala , nakrmit mě ho zakazovala, když se šlo ven tak jsme museli jít všichni tři protože ona přece když je u nás na návštěvě nebude sama v baráku.
Mě jde o to abych s ním mohl konečně dělat všechno ne jen si s ním hrát na posteli a držet rukovítka kočáru.
A to nemluvím o budoucnosti kdy s ním budu chtít jít třebado humna a tam společně sázet třeba kytičky nebo já nevím co aniž by měla moje drahá polovička blbý keci že si nemůže hrát v hlíně protože má astma, což je pro ni ted velký argument, Ale ona neví že jsem byl za alergologem a nechal jsem si to doceladobře vysvětlit. Malí ted dýchá přes masku ekobec a už se jeho léčba chýlí ke konci a je to dobrý, alergolog říkal že si myslí že to bylo spíš tou mírnou zimou a tím že byla nemocná moje drahá polovička, a když jsem mu řekl jak ho navlíkala tak řekl že mo opravdu přeháněla a že to mohlo k tomu přispět.(viz můj starší příspěvek). A proč ho tak navlíkala ? Odpověd je jednoduchá, Zuzana (moje polovička) žije od mala ve starým vlhkým domě kde se do dnes topí kamnama a je prostě"zmrzlá" a tím že se ani moc nehýbe protože nic nedělá jen se válí celej den na posteli tak se pohybem taky moc nezahřeje a myslí si že když je zima jítak i malímu. Ted ho na spaní mučí v teplým flaušuvím pytlu na spaní protože se odkopává.
Jo já vím už jsem někde uplně mimo soud :-) aleměl jsem potřebu to napsat :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka