Přidat komentář

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkuji já si o sobě myslím taky že bych to dokázal lépe: Ono ona ani nechce abych ho měl na víkendy říká " naštěvovat ho můžeš jak často chceš ale víkendy bez dohledu ti neschválím :-(
Je malej ted bude mít 9měsíců a má po astmatickém záchvatu (v unoru) a bere nějaké prášky, sám nekaká takže mu musí pomáhat teploměrem takže se bojím abych u soudu dokázal že to není nic co bych nezvládl. BUde to boj o to abych ho dostal alespon na víkendy toho se bojím to že chce 2x tolik peněz to bych ještě přežil ale chci ho alespon jednou za 14dní na víkend aby mi pořád nestála za zadkem a nekontrolovala co s ním dělám, není to vůbec nic příjemného a už vůbec ji nesnesu v mém baráku . sice tvrdí že vše bude jako dřív jen bude psaný na ni a ona bude mít rozhodující slovo ale když už jsme skončili u soudu chci po alespon občas jen a jen pro sebe a a bez boje to nevzdám.
Jen představa toho že bych k nim měl jezdit na třeba 2-3hod. než usne mě děsí a už ted když to takto provozujeme mi opravdu přechází chut tam jezdit protože s ním nemůžu ven a můžu si s ním jen hrát v obyváku a když se trefím zrovna když jí musím pryč aby se neotáčel a jedl, kafe nedostanu a připadám si tam naprosto nechtěně (což chápu protože já ji u sebe taky nechci).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka