Přidat komentář

1) v prvním těhotenství cca 25kg, v druhém o něco méně, dolů to šlo v obou případech celkem dobře, hodně chodím s dětmi na procházky a hodně to šlo dolů kojením, diety nedržím, nesportuju. Do dvou měsíců po porodu jsem se celkem i vešla do předtěhotenského oblečení, po prvním porodu jsem do půl roku měla o 5 kg míň než před otěhotněním, teď s druhým dítkem váhu moc neřeším. V podstatě se držím na svém díky dostatečnému přísunu koláčů a čokolády, nebýt toho, měla bych asi 40kg i s postelí :///:
2) po prvním porodu, měla jsem hodně nastřiženou hráz, to těch 6 týdnů bylo, pak jsem měla ještě tak měsíc problém s povoleným pánevním dnem a trochu to drhlo, když jsme obnovili sexuální aktivity. Po druhém porodu, bez nástřihu, i když pár stehů jsem měla, protože mě dcerka maličko natrhla, jsem byla během týdne v pohodě.
3) mě mlíko samo od sebe neteklo, jediný "problém" mám, že když kojím z jednoho prsa, spouští se mi mlíko z druhého, takže bez vložek do podprsenky se neobejdu. Moje jediná rada na kojení je psychická pohoda a dostatečný přísun tekutin, pak to jde samo.
4) před prvním těhotenstvím jsem měla velikost B, během těhotenství jsem se dopracovala na D a po ukončení kojení mi sedly podprsenky velikosti C. Teď s druhým dítětem se mi prsa nalila tak, že třetí den po porodu bych s přehledem vyplnila košíčky velikosti H (naštěstí mi to vydrželo jen necelé dva dny), kojící podprsenku na první půlrok jsem měla DD, teď mám D, dcerka má rok a čtvrt a je to přísavka, takže stále cca 4x za 24hod. kojím, starší se odstavil po prvních narozeninách. Myslím si, že s velikostí po ukončení kojení problém nebude, šacuju to zase na C, ale spíš mám hodně povolené kůže, takže budu mít prsa níž než jsem byla zvyklá :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka