Přidat komentář

In reply to by Michaela

Ahoj Míšo,
koukám, že asi všechny děti jsou takoví vodomilové, kterým nevadí, že venku už není takové vedro a z vody se nechtějí hnout :-). Tomášek je úplně stejný.
Tak to je super, že může Pavlínka nastoupit už teď :one: . Aspoň se zatím ve školce trošku otrká než začne školní rok a než se školka zaplní spoustou dětí.
Jsem ráda, že to s tím nočním čuráním jde aspoň takhle. U Tomáška je ale zase ten problém, že on sám se na čurání neprobudí - kdybych ho v noci nevzbudila já a neposadila na nočník, tak by spal tak tvrdě, že by mu nevadilo ani to, že se počural a spal by tak do rána. Ale třeba ne, třeba se naučí postupně spát celou noc bez počurání.
Děkuju Míšo, uvidíme, co nám koncem září v Ústí řeknou k tomu jeho chování. Třeba včera měl takový záchvat vzteku, že mně ve zlosti kousl vší silou do paže, když jsem mu bránila v tom, aby sám lezl na schody a nedovolila jsem mu otevřít dveře. Byla to bolest jako blázen a teď mám na paži šílenou modřinu :-(. Sice samozřejmě dostal hned na zadek a moc dobře ví, že se to nesmí dělat, ale jak byl v tom amoku, tak kolem sebe kopal a bohužel i kousal jako vzteklý pes :-(.
Tak ať se Pavlínce ve školce líbí a rychle si tam zvykne :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka