Přidat komentář

Ahoj, ono je to s tím financováním fakt složité :( Já třeba přihlašovala kluka do školky vloni, kdy bylo školkovné téměř nejnižší v celém městě (necelé 300,-), jenže zateplovali fasádu a musel se na to brát úvěr, který se teď splácí, takže školkovné rázem vyskočilo na 600,- :( Ale ve chvíli, kdy v celém městě se do školek dostala cca polovina přihlášených dětí, je jasné, že jim to klienty neubere :n: Jinak jsme měli přinést jen balení kapesníků, kartáček s pastou má každý ve svém kelímku, nepereme sami ani ručníky ani povlečení. Na školní rok jsme přispívali tuším 300 Kč (odsouhlsilo se to na třídní schůzce), aby se hromadně nakoupily pomůcky (na výtvarničení) - vyjde to ve velkoskladu levněji. No a krom toho tzv. osobní účet 1000,- Kč na školní rok, z čehož se čerpaly vstupy do solné jeskyně, výlety, divadla atd. Z toho nám teď vracely kolem stovky.
Víš jak, já to vidím na základce - když se nepodaří získat prachy nějakým sponzorským darem, využít prachy z nějakého grantu apod., tak i papíry do kopírky musí donést žáci :(
Výmalba, nábytek, nové podlahové krytiny apod. - to všechno jde ze stejných peněz jako pomůcky a v pravidelných intervalech se to průběžně měnit musí...Zřizovatel - obec - řeší budovu, nikoliv vybavení.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka