Přidat komentář

Ahoj Tomso, to není žádná krize!!! Já myslím, že to tak prožívá spousta lidí, když se najednou mimčo zadaří.Uvědomí si realitu atd.
Všimla jsem si, že patříte do záříjňátek, být vámi, možná bych tu svatbu naplánovala třeba na červen, jak se bude cítit partnerka a dá se udělat skutečně pěkná a levná, třeba na zahradě, půjčit jen párty stan a něco ugrilovat, hudbu z kazeťáku, fotky z vlastního foťáku atd atd. Je toho hodně na čem se dá ušetřit a třeba všem co pozvete řícz, že skleničky a talíře už máte a hodil by se spíš finanční dar ;) Nám se tak vrátilo půl nákladů.
Ale když svatbu odložíte jako my( já se vdávat v zimě těhotná nechtěla- máme dubňátko), tak zajdete před porodem nebo kdykoliv během těhu na matriku a vyplníte papír o příjmení, aby se jmenovalo po otci.Když to neuděláte, bude se automaticky jmenovat po matce a potom když by jste se vzali, museli by jste ho dát přejmenovat. Takže jestli do budoucna plánujete vzít se, radši bych na tu matriku zašla být vámi. A podporu a tak- nevím co děláte, kdo pracuje apod. to je lepší zajít se zeptat na OSSZ nebo pracák. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka