Přidat komentář

In reply to by Nona

jj na reiky jsem taky byla,odblokovávat čaky atd. no nevím,napřed jsem byla hooodně nadšená,ale po čase,mě to tak dobrý nepřišlo,nevím,je to fakt hodně o psychice a pak se přizpůsobuje člověk tomu co ti řekli ale nevím. moc o tom nevím.
No mě je pořád sem tam šoufl,tak mám v zásobě kolu a popíjím,ta jediná mi udělá líp.
Dneska jsem si byla koupit těhu gatě,protože normální gatě sice obleču ale nymůžu v nich být,bolímě břicho qa je mi pak zle,hrozně mě tlačili přes břicho,však taky rosteme.
no můj druhej porod byl o hooodně intenzivnější a bolestivější,to byly hrozný bolesti,sice pořád ne tak dlouho,jak některé maminky i 20hodin,u nás jen asi od 8h do 14h ale teda mazec,manžel byl semnou,chodila jsem po chodbě,prý to rozchodím,pak do vany,že mi udělá dobře,no katastrofa,myslela jsem že puknu,nemohla jsem udělat ani krok. Potom samotná fáze porodu byla rychle,dvakrát jsem zatlačila,pak mi píchli něco na posílení vztahu a to jsem zatlačila po třetí a byl venku,ale teda,bolesti cítím ještě ted,ale to je fakt,že i na tom reiky mi říkali,že malýmu se sem na svět nechtělo,tak asi i proto,nechtěl chudinka ještě ven. jj,středa se blíží :dance: :dance: :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky