Přidat komentář

Není to o psech, ale o lidech. Měli jsme doma staforda společně s velkým pudlem a špicem, teď máme 2 stafbulice. Lepšího psa jsme si nemohli přát. Nejsou "bojoví" na lidi, ale na psy. Takže ten, kdo si takovýho psa pořídí, tak musí počítat s tím, že jakmile dospěje, musí si dávat majzla, aby po něm nějaký pes nevyjel. Tyto plemena sami od sebe nezaútočí. Ale hlavně nezaútočí vůbec na člověka.
Ale každého psa vychováte k útoku na člověka. V rodině mají všichni špice nebo nějakého křížence - k těm našeho malého moc nepouštím, pouze pod dozorem majitele. Stačí aby na ně blbě sahnul, a je zle. U rádoby bojových plemen se při správně výchově a zacházení se psem, nemusí člověk bát, že by dítěti ublížili. Spíš naopak, jsou to psi, kteří vyžadují lidský kontakt, takže milují, když se po nich děti válí, a nevadí jim -díky sníženému práhu bolestivosti, když je dítě zatahá za uši nebo jim prohlíží zuby.
Naše první štěňata šla všechny do rodin s malými dětmi, a teď budeme připouštět druhou, a je plno zájemců, kteří naše psy znají, a už dopředu si pejsky zamluvili. Plno lidí, kteří znají tyto plemena jen z televize, si myslí, jací jsou to zabijáci, ale když je poznají, tak si je zamilují.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka