Přidat komentář

Taky bych řekla, že pokud je jinak všechno ok, tak kvůli tomuhle bych od muže nezdrhala. Je fakt, že mě taky občas štve, občas si na děti připadám sama, zvlášť v době kdy se mu sejde řada denních za sebou. Taky si vzpomínám že třeba prvního kluka do roku věku tak desetkrát koupal a párkrát i přebalil, druhýho do roku nic, ale zase se o to víc věnoval staršímu, pokud měl volno, tak večer často vypadla tak,e on umyl starší a já pak mladší dítě, sice potřeboval mít pyžamo připravený vždy ve stejném rohu postele, prootže jinak, nebo dokonce ve skříni ho prostě nenajde :s: ale dobrý, teď co bylo mladšímu rok a půl tak už se občas věnue i jim oběma, holt jsou to raubíři podle jeho gusta a už s nima je konečně ta správná sranda, co přijde zajímavá i tatínkům, ale i když je doma, tak se víc starám já, on je spíš na ty blbinky ;)
Asi bych ho zkusila do něčeho odpočinkového zapojit, společný koupání, nebo společná vycházka nebo tak.. a pak třeba vyhandlovat nějakou tu aktivitu jednou týdně pro tebe, abys měla třebas jen na dvě hodinky oraz. Já chodila až letos jednou týdně na zumbu, začala jsem když staršímu byly tři a mladšímu třičtvrtě, jinak jsem s nima byla nonstop,. a už to bylo docela únavný...
Jo, děti jsem chtěla, jsem za ně ráda, je to s nima fajn, ale i od tý nejkrásnější nejvysněnější práce si člověk občas potřebuje trošku odpočinout ;) :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky