Přidat komentář

Ahoj Jituš,
je to fakt hrůza, jak rychle nám ti kluci vyrostli :00: . Kryštůfek je šikula a uvidíš, že si za chvilku na školku zvykne. Ve 4 letech je už o hodně rozumnější než byl náš Honzík před rokem, kdy začal chodit do školky on.
S Honzíkem to bylo až do Vánoc hodně náročné - dělal hrozné scény, když jsem chtěla odejít, zlobil jim tam, nespolupracoval, nechtěl jíst atd., ale učitelky na něho naštěstí nikdy nenaléhaly, braly ho takového, jaký je a věděly, že si časem zvykne, i když to u něho trvalo déle. Bylo to hlavně kvůli tomu, že tam mohl chodit jen 1x týdně kvůli té jeho imunitě a častokrát tam byl s bídou jen 2x měsíčně, protože byl věčně nemocný. Po novém roce se to naštěstí začalo postupně zlepšovat, přestal dělat scény a občas se i zapojil do kolektivu a ke konci školního roku si tam našel i kamarádku Kamilku, na kterou se už teď moc těšil :-).
Dnešní první den naštěstí zvládnul o hodně lépe než ten před rokem a jsem ráda, že se za ten první rok aspoň trošku ve školce otrkal a že to teď není pro něho úplně nové. Ale spinkat ve školce po obědě nechce ani teď po roce. To by byla asi scéna jako z hororu :00: . No dokud jsem doma s Tomáškem, tak to není problém, ale jsem zvědavá, jak to bude potom. Doufám, že po novém roce už taky postoupíme trošku dopředu a zkusí tam i spát.
Sice bude Honzík asi pořád svůj a nebude chtít dělat to, co ostatní, protože má dost tvrdou palici a když se zasekne, tak s ním nikdo nehne, ale na druhou stranu jsem i docela ráda, že nechce splynout s davem :-). I když těžko říct, zda to bude v budoucnosti dobře nebo ne ...
Uvidíš, že si na nový režim oba brzy zvyknete a jak mu kolektiv dětí prospěje :-). To, co se ve školce naučí, by se doma asi nikdy nenaučil. Třeba já bych neměla vůbec tolik nápadu na různé tvoření apod.
Jo jo, kde jsou ta naše miminka ... A než se nadějeme, rok uteče a půjdou do školky i ti naši nejmladší kluci :00:
Tak vám přeju spoustu úspěšných a spokojených dnů ve školce :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka