Přidat komentář

Ahooooooooooooooj Ahoooooooooooooooj :a: :///:
Tak konečně mi to tady jede :) Nějak mi to blblo a šlo se mi sem připojit jen přes mobil a to zase vypisovat tady román přes mobil je věčnost :(tak jsem vás jen četla :)
Kubíček jde dneska do školky ,tak mu mooooc držíme palečky ,at to zvládne šikulka :h: Dani jde k dr. Daní samé dobré zprávy ti přeji a čekám(e) informace :///:
Adélka ,beruška marudkuje :( Přeji at je ji fajn ...týjo to budete zase bez tatínka ,ale jste holky šikovny a krásně to zvládnete :)
Sonička se ve školce nudí ? Neboj Baru však ono ji to začne zase bavit :) A co to bylo v té prácí ? děs toto ten chlap je krapet na hlavu,ne ?: :s: Přeji at je brzy líp :k: Baru a co chlap a noha ?
A co druhá Barča a Esterka ?Jak se holky vede vám ?

U nás vše v pohodě :s: dnes má Kristiánek výlet ze školky :)Jdu tady kousek na nejvychodnější bod ČR ,tak má zbalený batůžek a v něm perníčky ,bombonky a pitíčko .Ráno už nemohl dospat jak se těšil :dance: :one:
Ve školce ho to zatím moooc baví a pozitivní zpráva ,musím ji zaklepat,je že co chodí do školky tak je bez nehod co se týče toho učurnutí ,co jsme se bavili i s Dančou ....Jupííííí snad to nezakřiknu ,ale už týden je klid :)
Matynko je čím dál tím větší čipera :) když leží na bříšku tak se pomalinku posouvá nožkama kupředu :00: ale ručky mu jaksi zustavají vzadu :s: Spinká mi krásně celou noc od 9 do 6 rána .....takže paráda

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky