Přidat komentář

In reply to by andy.333

Holky, nechcu strašit... ale já jsem se právě vrátila z porodnice, kde mě 24 hodin pozorovali a kontrolovali právě kvůli podezření na únik plodovky... Ale naštěstí vše bylo plané a nic špatného se v pupíku neděje.

Co musím ale poradit, v případě, že půjdete k doktorce na gyndu, neberte si s sebou žádnou tu navoněnou intimku nebo slipovku (ovlivňuje pozitivně test na plodovku) To se stalo mě. Zmínila jsem se doktorce, že mám poslední dobou jakýsi vlhký cosik, co nijak nezapáchá a jaksi klouže a ta se mě zeptala, jestli mám vložku, tak jsem řekla, že jo. Ona, ať jí ji dám, že udělá test. Čímsi ji pošplíchala a najednou to zmodralo... tak mě hnedka vypsala žádanku na hospitalizaci, že pokud by se prokázal únik plodovky, musím ihned na vyvolání porodu, páč by mě i miminku mohla hrozit nějaká infekce.

V porodnici mě dali hned jejich obří nelepivé vložky, ať si vždy po nějakých 4 hodinkách dojdu k sestřičce udělat ten test... všechny vložky byli negativní, no a na to pak sestra říká, jestli mi náhodou nebyl ten první test dělanej z nějaké voňavé slipovky... že to vždy zbarví do modra to činidlo... tím pádem se jen potvrdilo to, že to je planý poplach... No, musím říct, že to bylo něco na moji psychiku u pro manžela :€s€: Prvně jsme se zděsili, že půjdeme dnes rodit...pak když jsme se po cestě tam s tím smířili a připravili se na to... a začali se těšit, že konečně budeme tři... bylo řečeno, že je to negativní, ale že si tam poležím. Takže zase lítost, že to těšení bylo vlastně předčasné a že si nejspíš ještě počkáme... a taky že jo. Ale tak co, až se mimču bude chtít, tak se ukáže :€s€:

Takže pokud máte podezření, vezměte si před kontrolou úúúúplně obyčejnou obří porodnickou vložku a tu pak předložte doktorce, ať nemáte zbytečný nerviky jako my.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka