Přidat komentář

In reply to by Ashoka Tano

Dobrý je, že je to bez teplot, bolesti hlavy, je prý trochu svědí. Infekční jsou je při prasknutí, ta vodička, tak že zkusíme po jedné denně propíchnout a vysušit tím propolisem.taťka nám sehnal včera tinkturu a dneska mi donesla kamarádka přímo udělanou tinkturu od včelaře souseda zahrádkáře :)

Chytají se nejvíc na veřejném koupálku..kde jsem byli , pak běžně ve školkách, jeslích, můžou se chytit i u mudry a přebalováku, pokud tam s nima někdo byl a třeba praskla..

nu a s jídlem je to u nás fakt jek kdy..dopoledne jsem venku, tak nemám moc času vařit..je hezky, tak nebudu sedět doma, že..odpolede jsem venku, tak to taky není časík vyvařovat a večer jsem ráda, že jsem ráda..tak prostě vařím pro nás s tím, že malé dělám lehčí verzi nebo pokud máme něco, co jí nechci dát, tak sáhnu po skleničce..očividně je jí fajn a po našem jídle je spokojenější..v rossmanu kupuju ty babydream dezertíky, přesnídávky podle ceny..kde je akce..na noc někdy kaše někdy kojíme.. a v noci teda stále dost kojíme.. a k 5ti zoubkům rostou další dva dvojky nahoře a nejspíš trojka v levo dole..tam má obě jedničky v levo dvojku..pravá strana nějak zaostává..je nějak nevím ty fotky..ona chvíli neposedí a když se staví, tak chytám :))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka