Přidat komentář

In reply to by Nikimu

:(
Když nad tím tak přemejšlím, je to smutný. Ale zas na druhou stranu by si měl dát pozor, protože o jedno dítě přede mnou už takhle přišel. Nevím teda, jestli ta holka měla pocit, že jí je nevěrnej, údajně se o ní a dítě nestaral. Byl u porodu a za čtrnáct dní ho vyhodila. Nenechala ho napsat do rodnýho listu. Teď se s ním soudí o otcovství, asi chce peníze. Ale holku mu dávat nechce.
Věděla jsem tohle od začátku, co jsme se seznámili, ale uklidnilo mě, že se k dětem chová hezky a opravdu se stará. Sice svým způsobem, je jedináček, musela jsem ho naučit se dělit a podobný věci, ale umí a je šikovnej. Pravda, poslední dobou pochybuju o tom, že to mezi nima bylo tak, jak říká, ale to se nikdy nedozvím. Koukám na to, jak se chová a to je důležitý.
Teď odjel do práce. Nedávno jsem mu řekla, aby mě ráno budil, protože se nechci budit do prázdný postele. Tak to dělá každej den. Je moc hodnej, každou chvilku říká, že mě miluje, píše mi z práce, ptá se, jak mi je. Když na tohle koukám, měla bych bejt v klidu. Ale jak si s nima psal, to mám v hlavě pořád a přitom se ke mě choval pořád stejně. Tohle nedokážu pochopit. Když mě miluje, proč to dělal. Ale to mi nikdy neřekne, ať jsem upřímná a chápající jakkoli.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka