Přidat komentář

Ahojky, já mám odmalička 205. ;) Když provedeš změnu poj.v červnu, změna bude aktuální až od 1.1.2013 ale to asi víš ;) a v roce 2013 můžou být ty programy a částky pro těhule zase úplně jinačí než letos!sice to ty pojišťovny většinou němění razantně,ale at se nenalákáš na něco, neuděláš změnu poj a v roce 2013 už bude mít ta pojišťovna jiné částky atd.. :00:

Jinak k 205tce:
U prvního těhu v roce 2010 byl příspěvek pro těhotné na celý rok jednotná částka 2000Kč..tedka jsem těhu podruhé a příspěvek je 1500Kč pro těhuli(a dalších 500pro mimi pokud ho přihlásíš taky k 205),jmenuje se to manažerka mateřství a to je:

Manažerka mateřství:

ČPZP v roce 2012 poskytne příspěvek těhotným ženám ve věku od 18 let (zde platí výjimka – ostatní programy pro ženy jsou poskytovány až od 19 let). Příspěvek nelze v případě vícečetného porodu navýšit.
Příspěvek je platný pro rok 2012. Pokud tedy pojištěnka začne program čerpat v roce 2012, nebude již mít nárok čerpat příspěvek na dané těhotenství v rámci programu Manažerka mateřství v roce 2013.

Možnosti čerpání:

produkty zakoupené v lékárnách:
vybrané vitaminy, doplňky stravy pro těhotné a léčiva,
nadstandardní vyšetření nebo péče ve zdravotnických zařízeních spojená s těhotenstvím, nehrazená, nebo částečně hrazená z všeobecného zdravotního pojištění a hrazené pojištěnkou *
např. prvotrimestrální screening (možné alternativy názvu: primotrimestrální screening, screening Downova syndromu, kombinovaný test), z dokladu o zaplacení musí být zřejmé, že se jedná o vyšetření provedené v prvním trimestru těhotenství, resp. až do 14 týdne těhotenství.
kurzy pro těhotné, plavání pro těhotné, masáže těhotných, psychoprofylaktická příprava těhotných k porodu.

Nárok na čerpání příspěvku vzniká za těchto podmínek:

V době nákupu i nárokování příspěvku musí být žena pojištěna u ČPZP.
Nákup zboží musí proběhnout výhradně v lékárně vybavené registrační pokladnou nebo specializované internetové lékárně.

a pak jak se narodí mimi a ty ho přihlásíš taky k 205tce tak mimčo dostane 500Kč, které si vyčerpáš např na: (zkopčeno ze stránek pojišťovny)
Program Miminko je určen dětem narozeným v průběhu roku 2012. ČPZP v roce 2012 poskytne zákonným zástupcům těchto dětí příspěvek na pohybové aktivity dětí (masáže, cvičení) a na nákup vitaminů, potravinových doplňků a kosmetiky určené pro děti, zakoupené výhradně v lékárně nebo prostřednictvím specializovaných internetových obchodů

tak at vybereš správně :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka