Přidat komentář

Ahoj, úplně se děsím se přihlásit, jednou jsem to už kdesi na netu udělala a dostala jsem kázání o tom, že nikdo přes prášky neotěhotní, že si za to ženská může sama a že akorát blbnu lidi a chci bejt zajímavá, takže tohle je druhý pokus, buďte shovívavé :00:

V červnu jsem měla atb, o nějakém snížení účinku jsem tušila, ale že je to až 50% procent ne. Pak jsme měli menší krizi, usmiřovačky voilá - MS nikde. Tou dobou jsem měla cca 14tihodinovou pracovní dobu a jídelníček ve stylu snídaně kaf+cigáro, oběd mekáč, večeře bageta, pivo, cigáro.. hrůza, když si na to dneska vzpomenu. Myslela jsem, že za to můžou i prášky, tak jsem je po týdnu bez MS už brát nezačala - ale test jsem měla negativní ještě v 5tt, takže jsem úplně klidná šla o něco později pro vyvolávačku a vylezla jsem málem s průkazkou.

Marek je naprosto normální, krásnej, chytrej a zdravej dvouletej kluk. Nechápu, kde jsem k němu přišla, zasáhl osud a totálně mi změnil život, ale jsem šťastná, že to tak je. Pokud se ptáš, že máš pochybnosti, dojdi si k Dr, ale sám mi řekl, že kdyby to ta HA nebo cokoliv z těch sajrajtů, který jsem do sebe cpala, mělo nějak ovlivnit, tak bych pravděpodobně hned zezačátku o to miminko přišla, že by to tělo poznalo.

Shodou okolností mi přes stejný prášky (Jeanine) otěhotněla i kamarádka - a taky má božánka kluka ;-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka