Přidat komentář

ahoj, já jsem se měla do práce vrátit v červnu. Po šesti letech doma :-). DO práce se těšim. Sice se i trošku bojim jak to budu vše zvládat, ale když to zvládnou jiné tak proč ne já :-).
Tím, že malá nastupuje do školky až v září, tak jsem si myslela že se do práce v září vrátim. Zaměstnavatel mi ale neumožnil práci na zkrácený úvazek. Takže jsem si zažádala o neplacené volno do 4 let věku Markétky. Oficiální nástup se mi tedy posunul na červen 2013. Do té doby se snad uvolní někde místo a nebo si seženu práci v místě bydliště. Od září chci jít alespoň na brigádu pokud se mi do té doby neozvou se správy.
S prací je to naprd. I když se člověk chce vrátit, tak o něj nestojí protože si musí upravit pracovní dobu. Také málokdo chce matku od 2 dětí. Každej zaměstnavatel tuší, že budu častěji čerpat hlídačenku než ostatní :-(.
Takže u mne je to vše nejisté a takové dost naprd. Momentálně je u nás na půl ůvazku práce docela dost. Ale já můžu nastoupit až v září a to mi nikdo nepočká. Ráznějí si budu práci hledat od června do srpna...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka