Přidat komentář

Joj, to je obsáhlý dotaz ... Mrzí mě, že má prťousek atopák. Já ho mám taky už skoro 34 let :r: Takže bych mohla radit jen ze svých zkušeností.
Jen se zeptám - stále ještě kojíš? Kolik je malému? Myslím, že je zde dost maminek, co mají hodně zkušeností s eliminační dietou kojící maminky - např. Kytii toto držela a jejímu mladšímu synkovi to pomohlo. Zná také dost výrobků právě jako náhražku výrobků s BKM. Pak je tu jedna maminka myslím Martina205 (čeká teď miminko) a její synek je alergický na BKM + sóju, takže taky dodá určo spoustu cenných informací. Osobně si myslím, že výživa u atopáku dělá divy.
Co se týká ostatního - mastičky řeší jen problém kůže, kdežto AE vychází z onemocnění celého organismu a na kůži se to projevuje, tak to vnímám já a proto se vám to vrací i když mažete jak šílení.
Hodně dělá také psychická pohoda a z vnějších vlivů počasí a chemie. S mazáním bych to moc nepřeháněla a s mytím také ne. Já např. svoje děti jako miminka skoro vůbec nemyji, jen prdelky a nemažu (jen do mrazů).
Co se týká např. moře, tak to je sice prima, ale bohužel na mě působí tak, že po příjezdu vždy zhoršení a až tak po 10 dnech je vidět zlepšení, takže to chce alespoň 3 týdny :00: , to jen aby ses kdyžtak nelekla, kdybyste plánovali moře.
Ocet se dává na poslední máchání místo aviváže pro neutralizaci, ale jen malinko. Většinou s tím mají mamky dobré zkušenosti, mně osobně prací prášky nevadí.
Co se týká seborey (odlupující se kůže na hlavičce), tak ta nemá s AE nic společného, snad se to děje tím, jak hlavička roste ...
Tak přeji hodně štěstí a ať to prcka moc netrápí !

Lištička Kačka + Matýsek + Radovan

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka