Přidat komentář

ahoj, jak tady píšou holky, jseš teď těhu, tak to NEŘEŠ, mimi potřebuje živiny. Bere si je z tebe. Já taky přibrala po porodu dost, až teprve teď, malýmu budou v říjnu 2 se začínám cítit dobře. Sice mám ještě 8 kg nahoře než před těhotenstvím, ale cítím nějak se duševně cítím fajn. Depky, jak píšeš, dobře znám... ale ber to tak, že když jsi teď těhulka, tak se tím netrap, po porodu to bude lepší, a ikdyž přibereš třeba jako já, když jsem přestala kojit (měla jsem špatný mlíko a dostala nějaký hormon na zastavení laktace tak sem pak nabrala a vypadala jak pěknej cvalík). Člověk se musí umět mít rád, hlavně jde o duševní pohodu a klid.
Ono to samo přijde, jasně, že se člověk musí hlídat a nepřejídat, mít pravidelnou stravu a jíst po menších dávkách... ale hlavně se musíš mít ráda, protože i to okolí kolem tebe (myslím tvý nejbližší rodina) když budeš se sebou nespokojená tak to přenášíš i na ostatní (vím o čem mluvím). Ber se prostě taková jaká jsi a raduj se z krásně rostoucího bříška, pak se to časem nějak zmákne, teď to opravdu neřeš a netrap se tím. I pri mimi v bříšku je důležitá tvoje duševní pohoda.
A taky víš co, jak porodíš a budeš skákat kolem miminka tak ty kg taky pujdou dolů :-) tak hlavu vzhůru a hezký těhotenství, pohlaď bříško papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky