Přidat komentář

Ahojky. Jsem v totálním šílenství, co se týče času, takže jsem za posledních pár dní něco málo pročetla a koukám, že se většina nenudíte.
Irish gratuluji k víkendu a přeji, ať si odpočineš. Vy ještě nemocní se těch bacilů snad brzy zbavíte. No a raněný prst u Mishky doma přeju ať bolení přejde a zvládáte to dobře. ;)
U nás se to tak nějak celkově zlepšilo. Buzení v noci po dvou hoďkách odbouráno. Kojení jen jednou za noc (zřejmě jsme měli nějakou pár týdenní krizi) :s: . Dokonce jsem odbourala i UM před spaním a snad si užijem ještě ty 2 měsíce plného kojení :) .
No a Vojtova metoda, má u nás po 10 dnech neuvěřitelný úspěch, až se včera RHB sestra lekla, že dělá věci, které ještě nemusí. Problém záklonu a visející hlavičky z poloviny odbourán a začal se točit na oba boky. Rychlík je ovšem v tom, že už jde i ze zádíček na bříško, což prý vážně by měl až před tím 6.měsícem. Nicméně ty cviky jsou opravdu dost síla. Naštěstí nehysterčí, jen neštastně pláče, ale už jsem se naučila to nějak nevnímat.
Omlouvám se za sloh, ale potřebovalo to vše ven. Máme teď s manželem hrozně práce, začínáme podnikat a jsme doma jak v bublině. Tu opuštíme oba jen do práce a na každodenní povinnou jízdu na odrážedle :s: , takže i ten virtuální kontakt je pro mě rychlým odpočinkem.
Všem hlavně zdraví přeju a hodný dětičky :a: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka