Přidat komentář

Teda holky nečetla jsem vše co se tu píše, ale najednou tu je 160 příspěvků s obsahem no... :( :( :(

1. Malá je už 5 týdnu nachlazená- - jo smog je smog, k uzdravení nevede. Já mám tento měsíc už druhé antibiotika. Manžel má bolestivý úraz a marek je teď furt protivný... Přesto si myslím, že jsou to BANÁLNÍ věci. A jsem ŠŤASTNÁ, protože jsou to jen banality. V poslední době se setkávám se známými i blízkými, kteří mají velmi vážná onemocnění...

2. Když hce někdo poradit, poraďte, ať si to přebere, a udělá jak uzná za vhodné.

3. Každý si dělejte příkrmky jak chcete. Jsou to Vaše děti a Vy jste za ně zodpovědné, ne druzí na webu. Nehádejte se kvůli tomu, neuražte se kvůli tomu. Každá má svůj názor a má na něj právo. Když se vám něčí nelíbí, tak to tak nedělejte.. 8) 8) 8)

4. Věřím, že jste si každá vybrala pro své dítko toho nejlepšího lékaře, a proto mu důvěřujte více než "jedna paní povídala" a respektujte jeho názor. Jestliže si myslíte, že uznává nevhodné praktiky, jeho léčba neodpovídá vašim představám, no tak jste svobodní lidé - změňte ho, je to vaše volba, a nedohadujte se bo ten doktor řekl to a ten zas toto.

Radši tu napiště jak krásně vaše miminečka rostou a jak jsou šikovná. Vždyť ty naše děti jsou to nejvíce co máme.

Jinak Madlenka už papá mrkvičku, brambor, jablečnou přesnídávku. Většinou doma chystané. Vyjímečně ze skleniček. :P ajestli si někdo myslí že je to brzy tak mareček měl v půl roce Domácí svíčkovou s knedlikem a hovězím a klidně si mě za to sežerte :s: :s: :s: :s: :s:

Krásný den :s: :a: :s: :a: :a: :k: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka