Přidat komentář

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ještě k předchozímu příspěvku, na který jsem ti odpovídala...
Když vezmu co si tady o dětech psala, nemáš je nijak vážně nemocné, ač je to nepříjemné a dlouhé to jejich marodění, není to nic, co by je ohrožovalo na životě, tak se v tom tak nepatlej, určitě nejsi v takovéhle situaci sama, je spousta maminek, které bojují s podobnými nemocemi a problémy, jen holt nejsou tady v zářijkách.
A teď k diskuzím tady, přístup, o kterém ti tady napíšu je něco, co dělám já.
Když chceš poradit, přijmi jakékoli rady, promysli si je a vem si z nich to, co ti přijde užitečné. Pokud chceš trvat na tom, že vše co děláš je správně a výtky si nezasloužíš, tak se na ty rady neptej.
A asi takhle, když já napíšu příspěvek, na který mi někdo reaguje negativně, řeknu si, že holt má jiný názor, ok, když se k tomu jednomu ale začnou přidávat další a já jsem nakonec v menšině, začnu o tom druhém táboru přemýšlet, zamyslím se nad tím, jestli opravdu není chyba u mně a zkusím na svém přístupu nebo jednání nebo prostě na tom co se jedná, něco změnit. Ne za každou cenu, ale prostě se snažím nebýt vždy 100% přesvědčená o své pravdě a být ochotná přistoupit i na jiné než mé názory.
O tom ostatně diskuze je, pročíst si názory jiných, přijmout nějaké novinky, o kterých jsem dříve třeba ani nedovedla přemýšlet.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka