Přidat komentář

Koukám,že se tu rozfrčela debata na téma cukřík a další potraviny.
Za mě cukr rozhodně neeeee!!! U takhle malých dětí ani nápad a fakt se divím,že ho Dr. Sachmetě doporučila ( i když ona dbá na všechna doporučení Dr. a svůj mozek nepoužije) a Loli ho dávali už v porodnici :00: :00: :00: To je docela mazec. A když sladit,tak od určitého věku medem. Do roka by ho děti neměli,ale až bude malá připravená bude dostávat medík,stejně jako my s manžou. Nejsem tabulková ani bio máma,s manželem jíme v rozumné míře všechno a malá až bude vhodný čas,tak bude jíst co my a bez všech těch "kouzelných přípravků" pro lepší chuť.
Dřív se taky vařilo bez tohodle sajrajtu a jídla byla velice chutná. Podle mě čím dřív se děti začnou zahlcovat tímto svinstvem,tak do budoucna můžou mít sakra velký problémy. A čím je způsobena obezita?? Tím,že se do dětí od útlýho věku cpou cukry a sladidla. Neříkám,že Lucinka nedostane žádnou sladkost,já sama jsem na sladký někdy až moc,ale dostane všeho s mírou. Převažovat by mělo ovoce a zelenina - přírodní cukry a ne sladidla a umělý cukry.

A ještě jsem četla i to spinkání :-) Co je psáno v článku je dost drastický,u nás to funguje tak,že chodím nejdýl po 5 minutách, párkrát pohladím a ještě nad postýlkou pěkně do očí řeknu větu na spinkání. Pak Lucinku přikryju a odcházím. I když včera byla v postýlce přesně v 18:59,zamručela,šla jsem v 19:01,pak v 19:07(žádnej velkej pláč jako první den se nekonal) a pak bylo ticho a když jsem šla na kontrolu tak v 19:18 krásný a hluboký spánek :-) A spinkalo se skoro do půlnoci a pak se budila co 4 hodiny na kojení. Tak ještě uvidíme jak dneska. :-)
Markét,jestli se na to necítíš,tak se na to vykašli,Mára se naučí sám a pokud ti usíná na ruce hned,je to krása,Lucinka už na ruce usínala i hodinu a půl a za další hodinu byla zase vzhůru, nebo usnula u kojení,za půl hoďky vzhůru a do půlnoci juchala,proto jsem to zkusila,ale kdyby to nešlo,tak bych to taky nechala,nelíbí se mi,když moje dítě trpí a první večer zkušení to bylo větší utrpení pro mě než pro Lucinku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka