Přidat komentář

In reply to by Martta

zkusím ti popsat, jak to u nás probíhalo, ale je to teda čtení na vlastní nebezpečí :s: jinak jinou radu než to vydržet, mlíko neudělat a přežít řev neznám.
když mu bylo 18m rozhodla jsem se s nočním mlíkem skoncovat (vypil klidně i 750ml za noc). takže když se v noci probudil přišla jsem za ním a řekla mu, že je noc, že se spí a že žádný mlíčko nedostane a zase jsem odešla...řval klidně i hodinu, pak na chvíli usnul, zase se probudil, zase řval, zase jsem mu šla říct, že je noc a že se spí a že se mlíko nepije...první noc, druhá noc, třetí noc...po týdnu to vypadalo, že tomu snad i začíná rozumět (ale v noci se pořád budil a pořád mlíko vyžadoval). začal jíst přes den (hlad je hlad). v tuhle chvíli jsme to přišvihli my rodiče a z radosti, že má takový apetit jsme mu nabízeli k jídlu všechno možný....až to nepobraly střeva. Osobně si myslim, že tu změnu neunesl synek i psychicky a projevy byly tělesný - dostal průjem. první den dva to byl průjem klasický - kadil furt, pak se to zredukovalo na dobu že kadil v hodinách kdy byl zvyklý dostávat v noci mlíko... celý proces trval tři neděle (ale bylo to tím průjmem)

řekla bych, že čím je dítko větší, tak změny zajetých zvyklostí zvládají mnohem hůře. dcerku jsem nočnímu piti odnaučovala v 9m a trvalo to tři noci z toho prořvala jednu a pořád to byl slabý odvar toho co vyváděl synek (jinak co se týká řevu a hysterických scén je v tom lepší dcerka)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka