Přidat komentář

ahoj, v první řadě bych zrušila noční mlíko. synek mi po nocích vypil taky strašně moc (ještě víc než tvoje dcerka) a pak přes den moc nejedl - bojdeď by jedl, když se napucnul mlíkem, který jak miluje...
takže když jsme vyrušili to noční mlíko, tak najednou začal jíst "normálně"
na kaši dopoledne bych se asi taky vykašlala a nabídla jí pečivo třeba se sýrem, žervé, ovoce/zeleninu. našim dětem se líbí, když můžou samy zobat - mají to nakrájené na kousky a dlabou. jinak když mi dítka špatně jí (třeba kolem nemocí), tak děláme hodně silný vývary (hovězí, kuřecí)- i když toho moc nesní, tak mám alespoň pocit, že to bylo výživný. možná bych se jí taky snažila natlačit - jestli chce po obědě mlíko, tak musí ještě něco sníst (řekla bych, že to mlíko chce proto, že má hlad, ale nechce jíst něco jinýho :? )
no a možná bych jídlo nepodsouvala a nenutila (zase vycházím z našich dětí - čím víc jim něco nutím, tím vydatněji to nechtějí). jasně stanovit doby jídel a mimo to se nic jinýho nedostane (a nic jinýho nenabízí). jo a taky jsem u nás zaznamenala zlepšení v jídle - jíme všichni společně. Ono je fajn, že i to malý dítko vidí, že baští i rodiče. takže udělám oběd a zasedneme k obědu všichni. dcerka (21m) jí zásadně sama (někdy bych vyletěla z kůže, ale ona prostě musí "sama"), takže můžu v pohodě jíst taky. dokud jsem jí krmila byla poblíž a na střídačku jsem krmila sebe a jí.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka