Přidat komentář

Milá maminko,ráda bych přispěla pouze svou zkušeností.Moje dvouletá dcerka trpí atopickým ekzemem a také alergií na kovy(kterou podědila po mne(týká se mimo jiných i hliníku).
Po několika dní mazáním opalovacího krému od Alverdy z DM ,který též obsahuje aluminu,přesto,že je uváděno,že alumina je pouze na minerální bázi a je relativně neškodná,EKZEM SE ZAČAL RYCHLE ZHORŠOVAT A ROZJÍŽDĚT I TAM,KDE NORMÁLNĚ NENÍ.
usoudila jsem,že hliník tedy působí jako alergen i v této tzv."nevinné"minerální podobě.Poté co jsem přestala holčičku mazat už se ekzém sklidnil do normálu.
Vím,že se najde spousty lidí,co brání přidávání těchto různývh tzv."relativně nejedovatých"složek do čehokoliv.Ale v dnešní době je těch jedů tolik,že si opravdu musíme dávat pozor a chránit se a předávat si jakékoliv informace,i když platí např.pouze u jednoho lalergika z tisíci.jde nám přeci o naše děti.
Mějte se pěkně a nejlépe je nepoužívat nic jen vodu nebo šampony od dražších,ale ověřenějších firem,které mají dobré certifikáty.majitelky bio obchodů vám jistě poradí.Já mám dobré zkušenosti s Weledou,Logonou,Hádkem...ale i ti používají chemické složky.Nakonec nás to donutí k samostudiu biochemie atd...
mějte se krásně
petra zahra
:€s€:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka