Přidat komentář

In reply to by Bystřinka

:€ :r: :( Já jsem naopak velice ráda, že mi někdo poradí co a jak :a: Přestala jsem pít kafe, protože se mi od začátku těhotenství pěkne zvednul tlak a to jsem ho měla vždycyky hrozně nízkej, Těd jsem byla na kontrole a měla jsem asi 180 na 130, sestřička kroutila hlavou a pořád se mě ptala co mi je :( Takovej obrat. ˇříkám si, jestli to třeba není i tím, že jsem přestala kouřit, nebyla jsem nikdy nějaká fabrika, spíš tak při vínku a nebo když mě někdo vytočil( například manžel, to jsem se pak krčila na terase a baňala :00: )
Já jsem si prášek brala málo kdy, ale panadol mi pomáhla ten rozpustnej a když už mě hlava bolela jako střep, dala jsem si Nimesil( coý samo o sobě je umrtvovač všeho) hadr na hlavu, tmu a spánek :O

Možná budu mít problém s tím, že se pořád předkláním. neumím stát rovně a asi se mi to těžiště mění a tím pádem mě pak bolí hlava, jinak už nevím :n:

Zítra v práci skusím popíjet vodu s citronem, odpoledne si hodím nohy nahoru a budu odpočívat. jsem v práci 12 hodin, ale chvilku si na tu jistě najdu 8)
A pak vyzkouším ten akupresurní bod, pomáhala mi to na bolest, když mi rostla osmička, tak jsem masírovala jeden na ruce a občas, když jsem to podchytila zavčas, to ulevilo. Jak jinak, osmička šla ven, jak jinak :r:

Doufám, že naše mimi nebude trpět na to stejný, manžel trpí od malinka na migrény, takže semnou soucítí a když je mi ouvej, nechá mě žít a ležet ve tmě. Jen mi občas přinese vodu na pití a kýbl k postely, když je nejhůř :?

Holky, dám vědět jak jsem na tom...a moc děkuju za rady, vážím si toho....a vidím, že to fakt nená jen můj problém :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky