Přidat komentář

Ahoj spolutrpitelko. Bolest hlavy je opravdu strašná a to nepřeháním. Trpívám jí od malička spolu s migrénami a kdo nezažil, nepochopí. Nejen že se podepíše 100% na fyzické aktivitě, tak i to předzvěstné pobolívání od rána člověka automaticky nas..
Jestli to máš jen v těhotenství a nezlepší se jen hormony, určitě se dá vychytat spouštěč bolesti. A pak se mu vyhnout. Já mám problém s krční pátěří, špatné držení těla, takže ráno 15 min. rehabilitační cviky a 6 let chodím na rehabky, jinak bych zdechla. Cvičím v proběhu dne, přidávám i činky, uvolňují mi paže. Z léků dnes beru panadol extra (v těhu můžeme) s kofeinem a teď dokonce zabírá kofola s kofeinem (kofein prokrvuje). Z valetolu jsem se za roky vypracovala až sem. K tomu si namažu ty své zmučené svaly olejem od justu, často mi stačí už jen to bez léků.
Přespání nepřidá, třeba ti pomůže rozložit spánek. S plným břichem je na bolest zaděláno hned. Problém může být i některé jídlo, např.tučné, zákusky, okurka, kapie, česnek, vše co vadí žlučníku, tzv.dietní chyba. Dále ovlivňuje stres, špatné nové boty, moc sepnuté vlasy, změna těžiště v těhotenství...blbosti, ale způsobují pnutí, atd. Obecně je dobré špekulovat co děláš jiného od doby co máš bolesti. Pak existuje akupresurní bod, který se dá jemně! tlačit, tento bod je zároveň nebezepčné přemáhat. Když tě do něj někdo praští, jsi ko. Je v ohbí pod nosem, kde ti začíná čelist. Procházky, pohyb svědčí. Někomu pomáhají bublinky, voda s citronem, sex, kofein, hudba, aromaterapie. ... jsem se rozepsala jako hypochondr, hold soucítím ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka