Přidat komentář

Ahoj holky :)
Konečně mi jede MT,tak snad se to i odešle .....Barči přání jsem posílála asi 5x ,ale odeslala ;)
Tak co u nás nového ?
Už jsme zdraví ,teda Kristiánek má prst už v pohodě .Už ho konečně nemusí mít celý obvazaný ,stačí jen náplast.Krásně se mu to hojí ,takže jsem ráda .Ze začátku tam měl náběh na hnisaní ,ale dostali jsme mastičku ,poctivě mazali a už to je pryč .Holku mu se to tak krásně hojí ....ted to vypadá že se jen řízl trošku nožem ....ale předtím to bylo ošklivé a na šití .Ale už to měl celé ztuhlé tak to raději necvhali tak ,a on to má krásné.Jsem zato moc ráda ,jsem si říkala bude mít jizvu jak....a on tam nic nemá :)
Jinak i my už bojkotujem polední spaní .....Nějak jsem chtěla at jde večer dřív spát ,tak jsem ho začla v poledne budit a on chytrák přestal spávat uplně :( Takže ted ještě spí (9.37)a spát ho nechám ,v poledne spát nepujde a večer v 9 povalí na kutě .Pokud chci aby šel spát v poledne tak ho budím v 8 a ve 13 jde spát,spí do té 3 a v 9 jde zase do postele.....Už to neřeším .Máme takový režim tak máme ....nebudu se stresovat že mi nejde spát v 8 nebo dřív jako většina děti v jeho věku ......Popravdě ,jsem nato zvyklá už dlouho takže je mi to jedno :)

jo jinak se musíme s kristiánkem obědnat na krev.Jak jsme ted byli na te chirur. s tím prstem tak dr. vyskočilo z pičítače to s tím zadečkem(je to už rok) pořád to má stejné,hlídal ho jeho obvodní.Tak se ptal co a jak...M. to měl i vyfocené v mobilu tak mu to ukázal...takže musíme na krev ...dr. má podezdření na celiaklil :(,Nebo to taky nic není . Ale prý nějakou slabou ,že není tak drastická ,muže jíst vše ,krom pár věcí .....tak uvidíme .Kristiánkův dr. otom už ví .Takže až bude mít prst uplně v pořádku tak se máme stavit na tu krev .......Holky proč my nemůžeme mít jen normální rýmu ,kašel....vždy něco extra :(
No snad se to nepotvrdí a bude to v pořádku :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka