Přidat komentář

In reply to by tlamačka

Ahojky Míšo, ano ano, rodila jsem v Porubě. A kde jsi tam ty naše bobánky viděla?
Já jsem rodila ve 32tt - celkem jsem byla "zklamaná", celé těhu bez problémů a najednou se v noci probudíš, že potřebuješ na wc a začneš krvácet :|€|: . Takže jsem 6 dnů ležela v nemocnici, potom už jsem krvácela hodně a tak jsme se domluvili na císaři. Jelikož jsem měla v papírech uvedeno, že mám rodit přirozeně, tak se mě dr. ptal. Sice nechápu proč, on by to měl rozhodnout dle situace. A už jsem jela, byly to fofry, ale nechali mě zavolat manželovi, vytrhli mi mobil z ruky a na sál...
Jinak, bobánci byli moc šikovní, první Vojta měl 1440g 44cm a druhý Daneček měl 1850g a 45cm, apgar skore měli 9-10-10, takže byli zdraví :€s€: . Dýchali bez přístrojů, v inkubátoru byli týden, kvůli regulaci tělesné teploty. Byli hubeňoučcí, ale řekla bych, že ve srovnání s miminky z 28 týdne, už vypadali více donošeně, neměli takové ty nedonošenecké vypouklé očička. Každý den navíc udělá svoje :h: !
A dneska, nejsou náchylní na onemocnění, těď nás dr. kontrolovala odběrem krve a vše OK, jsou živí, zdraví, papají hezky, jsou "normální". Na druhou stranu i donošené miminko může být nemocné a mít problémy, takže je to jen o těch malých bojovnících :one: . Tak se ničeho neboj, zvládnete to, jen ten pobyt v nemocnici se může natáhnout. Bobci byli v nemocnici 4týdny, já jsem s nima byla ale jen týden a šli jsme domů :c: . Jinak po porodě, tím, že jsem měla děti na JIP, tak mě chtěli propustit hned 3den, no propustili mě až 4tý den, že nemají lůžka.
Držíme palečky, ať jsou prďolci co nejdéle v bříšku! Teď jsem ve 14tt a mimiško by se mělo narodit kolem druhých narozenich od dvojčat. To bude veselo :one:
:a: Gabka a bobci

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka