Přidat komentář

In reply to by martasekk

Jo, to mi povídej. Však jsem říkala, že to bude velké překvapení na porodním sále :-) Zítra musím už bezpodmínečně zavolat do porodnice na sepsání předporodní dokumentace. Jo, a to jsem ti ještě nenapsala - pěkně mě chytil zub!!! My jsme ale rodina, co? Máme furt něco. Ale jinak jsme normální ;-) Zítra si ale asi k zubařce nezajdu, pže mamka nemá čas hlídat :-( A nechci tahat Daníka s sebou, ještě dneska měl teploty, a navíc - bůh ví, co by mi dělali, tak aby u toho nebyl.
Ten fusak je krásný!!! Já mám vlastěn ten samý, jen oranžový http://www.detskydum.cz/detail/emitex-combi-zimni-fusak-3v1-2012-616701/ a místo té vločky tam mám snad sněhuláka, či co. Kočárek mám taky do oranžova - béžovooranžový, tak to bude ladit, i když v něm bude sladká růžová holčička ;-)
Já mám v plánu taky zajít k Daníkovi do školky, i když tam nebude. Koupila jsem pro ty tety ozdobičky na stromeček, pro každou jednu, aby měly památku od Daníka, a chci jim tam donést cukroví. Však ho Daník dělal taky.
Mamka bydlí nějak kousek od tebe, když ti i vypomáhá, ne? Já mám mamku přímo v bytě, jen v jiné místnosti ;-) Někdy je to fakt obrovská výhoda, pže když člověk potřebuje, tak mamka pohlídá. Naštěstí si nevadíme, tak je to pohoda.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka