Přidat komentář

In reply to by martasekk

Tak to byla asi náročná akce, co? Kamion - to by se líbilo i Daníkovi, ale přiznám se, že já už bychnikam po šestý večer s ním enšla. Já jsem na to moc líná :-D A taky si myslím, že by si Daník na klín Santovi nesednul.
Hlavně ať Štěpula neomarodí. To by byl pak řetězec, kterému by ses asi taky nevyhla. A faktem je, že v Krkonoších a ještě někde byla pořádnná vychříce, tak to tam asi musí vypadat. Tím líp, že je škola rozumná, a ty děti tam netáhne.
Mamko, kam koukáš, že tak zakopáváš??? ;-) Fakt se ti nic nestalo? Já jsem na břicho strašně opatrná. Někdy se mi o něj Daník, když ležím, tak hodně opře, až na něj vyjedu, nebo běží proti mně, a narazí mi dospod - to jsem fakt na prášky :-) Takže spadnout - to nic moc. Trochu se děsím toho, až bude mrznout, tady u nás před barákem to pěkně rychle namrzá.
My jdeme zítra do solné jeskyně, Daník už je na tom dobře, vypadá to, že včera ze sebe dostal mraky hlenů, a teď je mu daleko líp. Průjem nikde, zvracení nikde - super. Toho kašel už se snad taky zbavíme.
Hlavně se opatruj, a ať jste po tom včerejším výletě zdraví!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka