Přidat komentář

Ahoj, s kočárky je to těžké, já v těhu proseděla u netu hodiny a zkoumala a pročítala recenze a diskuse a začalo mě to tak bavit, že mám kočárky moc ráda a ráda zkoumám všelijaké novinky, co se objeví na trhu a tak :-) Kdyby taková stránka, co píšeš, existovala, bylo by to jistě krásné, ale o žádné teda nevím, no ale tady na MT se toho už semlelo spoustu, tak stačí zabrouzdat do starých diskusí. :dance:
No a k Tvým dotazům, nezkoumala jsem, co píšou ostatní holky, ale napíšu Ti to stejně podle sebe ;) Nemyslím, si že by sporťák byl na nic. Jako jasně, jestli žiješ ve městě, jezdíš jen po asfaltu nebo obchoďácích tak snad, ale podle mě teda asi každý občas vyjede do přírody, nebo někam trochu do terénu, a to nemluvím třeba o zimě. Navíc si nedovedu představit, že do golfek "posadím" půlročního prcka :n: Takže jestli chceš trojkombinaci, není co řešit.
Pokud jde o autosedačku, já bych do jeté nešla. Jedině od někoho známého, kdy vím, že s ní v autě neboural atd. Kočárek jetý ano, ale na sedačce bych fakt nešetřila. Stejně tak bych teda nekupovala ledajakou. Koukni na recenze Dtestu nebo ADACu. Já mám MaxiCosi Pebble s IsoFixem, teď budeme kupovat Pearl. Taky si nemyslím, že "vajíčko" je na chvíli, my v něm určitě první rok odjezdíme, dřív se stejně nedoporučuje vozit dítě po směru, protože nemá vyvinuté krční svaly a trhnutí při nárazu může být fatální :00:
No a k Dorjanu, já Ti nevím, upřímně si nejsem jistá, jestli mezi Dorjanem a kočárky z Polska je až takový rozdíl....ale tím se nechci nikoho dotknout, ani nikoho naštvat!!! Ale asi je to věc osobního vkusu, tak mě prosím všichni berte s rezervou :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka