Přidat komentář

Ahoj, s tátou se nedá domluvit? Nečetla jsem všechny příspěvky, protože mám nutkavou potřebu rychle reagovat.

V tomto věku mozek dostává další ďahu, začíná mít schopnost jiných myšlenových operací a dochází i v myšlení k obrovským změnám. Navíc, v době, kdy probíhal rozvod a vlastně to všechno před ním je jedno z nejblbějších období pro tyto změny. Takhle to někdy holt bývá, po letech jsou vzpomínky zkreslené a vztek se začíná vzbouzet a velmi často je to právě na matku, i když ta nikdy nic špatného neudělala. Ano, stává se to velmi často, ale rozhodně bych tento problém řešila. Pokud se v noci dokonce pomočila, je to významný varovný faktor.
Jak spí, nevšimla sis nějakých nočních děsů, nočních můr? Jí normálně? Nesomatizuje? (nebolí jí třeba hlava, klouby, břicho, nezvrací?)

Podívej, já vidím v této fázi skoro nezbytného dětského psychologa. Opravdu upřímně je to potřeba. S ním by se vám to pomohlo vyřešit. Samozřejmě, jde to zvládnout i bez něj, ale je to daleko těžší cesta, která by mohla přinést ještě pár komplikací.
Domluv se s dětskou lékařkou, ta Ti dá kontakt, půjdeš tam Ty, domluvíte se na dalším postupu. Myslím, že vám to opravdu pomůže!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka