Přidat komentář

Ahoj, u prvního porodu jsem se nebála, byla jsem jen nervozní kdy to bude rodila jsem 41+0. Nedočkavost. Pravidelní kontrakce jsem měla v úterý ráno po 8min. Malá se narodila ve čtvrtek ráno 2.44min. - s nástřihem, moc jsem nespolupracovala tou únavou jsem nevnímala. Bolest se dala zvládnout jen jsem byla hrozně unavená, takovou únavu jsem nikdy nezažila. Proti bolesti jsem nic neměla. Nejvíce mi pomáhala horká sprcha, byl problém mě odtamtud vyvést na pásy. :00:
Druhý porod - doma jsem strávila 12 hodin a pak jsem jela (už se k. zkrátily na 4 min a už bolely dost). Porod jsem chtěla urychlít, protože verdikt byl na 2cm po 12 hod. Na pokoji mi hned píchli vodu v 20.30 a 21.19 se syn narodil- bez nástřihu. U něj mi pomáhalo jen chodit a kroutit se v bocích.
Třetí byl rychlý v 1ráno to začlo hned po 3 min. ve 3 hod jsem byla v nemocnici a v 7.02 se syn narodil bez nástřihu. - U něj mi pomáhalo buˇležet v klubíčku nebo sedět v křesle.
Musíš přijít na to, co ti bude opravdu pomáhat, nebát se kontrakcí, já se z nich radovala- věděla jsem díky každé kontrakcí bude moje mimi u mě :cc):
Ohledně epidurálu - zkušenost u mé sestry- první porod - sestře řekli, že to bude dlouho trvat tak si ho dala a do 20 min byl na světě. ALE u druhého, jí to porod zastavilo na několik hodin a pak začlo. Do teď si ztěžuje, že jí ty záda bolí.
je to nepopsatelný zážitek, když příjde na svět nový tvoreček a je jen tvůj. Budeš na sebe hrdá že si to zvládla, tak jako každá tady z nás. :\x: :qu:
Hodně štěstí a rychl :a: ý porod

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka