Přidat komentář

Jejda Jani, k tomu už nemám skoro co dodat - to už je fakt hrůza, jak Tě to zdravíčko zlobí :-(. Je to šílené, že díky lékům, které Ti měly pomáhat, se Ti takhle rozhasil žaludek, až jsi skončila v nemocnici :-(. Pokud by ta hospitalizace byla opravdu nevyhnutelná, nemohli by Ti hospitalizovat Daníka na dětském oddělení? U nás v nemocnici (v Ústí nad Orlicí) to možné je - hlavně dokud jsem kojila a odvezli mě jak v prosinci tak teď v květnu do nemocnice, tak Tomáška automaticky ubytovali na dětském, odkud mi ho v prosinci vozily sestřičky na kojení. Teď v květnu tam s ním byla moje mamka a na kojení ho už nemohla vozit, když mi nasadili ta antiepileptika. Ale zato měl Tomášek ty 40st. horečky, ze kterých se vyklubal pak ten zánět středního ucha, kdy mu museli píchnout ouško, takže teď ta hospitalizace byla odůvodněná tímto. Ale třeba by mohli i v Motole povolit vyjímku, když nemáš hlídání, že by Daníka vzali na dětské. Ale to fakt nevím, jak to probíhá v těchto velkých nemocnicích.
No moc Ti držím palečky, ať Ti ty nové léky pomůžou a ty bolesti ustanou.
Mrzí mě, že máte tak špatné vztahy v rodině, ale aspoň že rodiče od manžela jsou ochotní malého pohlídat, když je to opravdu nutné. Určitě je lepší malá pomoc než žádná.
Ty řeči 18ti leté sestřenky si vůbec nepřipouštěj, tyto puberťačky vědí kulový o výchově dětí a jsou těmi posledními, kdo by Ti do toho měl mluvit. Ty jsi maminka a moc u Tebeoceňuju, že to i přes ty všechny problémy tak zvládáš :one: .
Vidíš, Tvůj článek mi připomněl ten můj včerejší, kde jsem se taky rozepisovala o tom našem lítání po doktorech. Pokud budeš mít čas, tak se mrkni, tady je odkaz:
http://www.mojetehotenstvi.cz/obihani-po-doktorech-nekonci
Mějte se pokud možno pěkně, pa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka