Přidat komentář

Markét měla jsem ten samý problém, vstávat před pátou byla pro mě smrt, celý den jsem pak byla jak mátoha... A malý byl unavený, protivný, tak jsem se naštvala a řekla dost. Posunout večerní spaní nemělo žádný význam. Teď chodí mezi půl sedmou sedmou do postýlky, předtím má rituál kaše - koupání - mlíčko - pohádka - položit do postýlky, říct stejnou větu a bez otočení odejít a zavřít dveře. On i když nespí, tak leží nebo si povídá s pejsem plyšákem, ale většinou ihned usne.
Ráno když se probudí před půl sedmou, tak ho zase položím, dám dudlíka, pejska, přikreju, zašeptám spinkej a jdu si lehnout a spím. Pokud zase vstává, tak to opakuju, nemluvím na něj, jen šeptám, vše jako by byla noc. V půl sedmé mu dám mlíčko, pokud nespí, do postýlky a v cca sedm jsem ochotná vstávat. No a dopolední spaní jsem zkrouhla na jedno, chodí kolem 11, jak se zadaří. A zase rituál - svačina - čistá plínka - dudlík, pejsek, stejná věta - přikrýt a odcházím bez otočení.
Ze začátku to byl boj, ale nesměla jsem polevit a musel ze mě cítit odhodlání. Když spal u babičky, tak vstával po páté ráno, protože věděl, že ho babí v postýlce nenechá. A doma přes den spí 1,5h - 2h, teď když jsem znova těhu tak jsem ráda, žádné uspávání, žádné noční vstávání, žádné buzení kolem páté ráno:) Jo a trvá to pár dní, než si na nový režim zvykne, takže je dobré vypozorovat, jaké hodiny by mu asi vyhovovaly na to spinkání nejlíp a přizpůsobit mu to:)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka