Přidat komentář

In reply to by Makyy

Jé..no monitorujou to nějak všechno dohromady...frekvenci srdce, pohyby a dělohu. Jde o to, že kdyby se tam miminku dařilo špatně, tak má třeba hodně nízkou frekvenci srdce. Všeobecně je srdíčko klidnější, když spinká...to znamená, že se přirozeně zvyšuje frekvence, když ty tam ťukáš pohyby...mele se, je vzhůru a srdíčko pracuje. Zase to nesmí být moc..a Martince (Štětkovi) malé třeba klesala frekvence hrozně nízko a když třeba měla stah, tak na to malá taky reagovala poklesem srdíčka, takže taky špatný. Moc se v tom nevyznám, tak snad takhle nějak laicky stačí a nekecám ti tu bludy.
Co se týče kontrol, tak jsem je měla pořád po 5ti týdnech, tahle byla po 4 týdnech a teď už to bude co týden, takže příští úterý jdu znovu :-)...teď už se dělají ty pásy každý týden, takže i ty budeš už chodit často.
Já jsem psala, že na váze miminka hodně hrajou roli geny, ale myslím, že ti s jitotou nikdo neřekne, jestli to budou chlapovy nebo tvoje...a že je Marek vyžle teď neznamená, že se nenarodil jako macek. Ale to vůbec neřeš Markétko, budeš mít krásné malé miminko, sen většiny maminek, tak si to užij a nestresuj se tím!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky