Přidat komentář

In reply to by Makyy

Marky chystá ale asi normálně...tobě nejspíš úplně stejně, jen já mám takovou přepoctivělou paní doktorku. Myslím, že CS 0 ve 36 tt je spíš málo častý nález, většinou mají holky už nějaký to číslo. Takže já rodit dřív stejně spíš nebudu.
Ty pásy...dají ti na břicho dvě sondy, jedna snímá srdíčko miminka, jedna asi činnost dělohy a do ruky ti strčí ještě takový tlačítko...ty jen sedíš, posloucháš srdíčko a máš za úkol zmáčknout tlačítko při každém pohybu miminka...Většinou je žádoucí, aby se tam během toho dejme tomu 20 ti minutovýho záznamu objevila nějaká činnost miminka, když celou dobu spinká, tak se ho snaží probudit, aby se mlelo...je prostě potřeba vyhodnotit i frekvenci srdce spolu s pohyby. Hlavně to chce před tím nadopovat se něčím sladkým, prostě něco, co máš třeba ozkoušené, že na miminko zabírá a probere ho :ww:.
Jo, Zbyňďa mě hrozně překvapil, celou dobu si se mnou vypisoval smsky, jako že už sedí v práci a já vylezu a on sedí v čekárně a čeká na mě :c:...moc jsem něco takovýho z jeho strany tohle těhu potřebovala! Tu váhu ještě pak někde prostuduju v tabulkách...jako paní doktorka říkala, že prostě záleží na tom, kdy budu rodit. Když před termínem, tak by to nemuselo být tak zlý, ale sama říkala, že pokud to bude 10.6., tak nejspíš takový ten čtyřkilák bude.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky