Přidat komentář

A je to tu zase.. posledních pár nocí jsem si pochvalovala, jak jsem spolu s krásným jarním počasím příjemně unavená a večer zalehnu a spím /skoro/ celou noc. Ale včera jsem měla spoustu pochůzek (úřad,knihovna,babička,návštěva v práci a u kamarádky, zakončeno nákupem a návrat v 19.30). Byla jsem sice utahaná jako kotě, usnula jsem okamžitě..ale už kolem 4té hodiny ranní jsem se vzbudila, a i když bych ještě spala tak to nejde. Prďolka si vyložila "naši" nespavost tak, že provozovala pokusy o proražení mé břišní stěny :D. Po víc než hodině převalování, čůrání, pití, čištění zubů, vyvenčení psů a opětovném uložení a pokusu o usnutí jsem usoudila, že to fakt asi nepůjde a tak koukám do tmy..a do noťasu :D. Drahý mi tu pochrapuje a občas se zeptá proč nespím...rrrr proč asi?? :D.
Ale možná moje nespavost souvisí s množstvím včerejších zážitků. V práci jsem byla naposledy před vánoci, a tak mě tam holky moc překvapily. Koupili pro mímo lehátko...no deku..nevím jak to přesně nazvat, ale je to moc hezké a s pejskem :D, a taky nějakou kosmetiku..no prostě je to moc hezké a fakt překvápko, nečekala jsem to. Dokonce na dáreček přispěla i má kolegyně z kanceláře, se kterou jsme se nerozešly zrovna v ideálním (měla pocit, že mým odchodem na neschopenku bude muset začít pracovat :D ).
A tak nějak celkově dumám nad tím co nás čeká..v pátek jedu autobusem ze Zlína do roudnice nad Labem (skoro 6 hodin cestování). Busem jedu po moc moc letech poprvé, takže jsem nervozní jak to vydržím (sedět, cestovat, nečurat :D), ale autem asi jet nechci..nějak nemám odvahu. Ale jistě bych nebyla tak nervozní... uvidíme. Do toho včera všechny ty dotazy na svatbu, na kterou jsem tak hezky pozapoměla (a byla teda v naprostém klidu)...
chjo, za hodinu vstávám s dítkem do školy..a už skoro dvě hodiny jsem vzhůru..to bude to úterý vypadat!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka