Přidat komentář

Já tě nechci a nebudu vychovávat ani kárat, stane se to občas každému, že mu rupnou nervy .. i když ruka by ti teda ujíždět neměla :€\€: . Neříkám výchovně dítě lehce plácnout přes ruku, když dělá něco co nemá ... ale mlátit jí přes ručičku 10x za sebou, protože rabuje šuplíky, to je prostě selhání. Víš co, to dítě to vidí z jiného úhlu než ty, není schopné pochopit, že dělá něco, co ty nechceš ... to dítě vidí něco zajímavého, co pro něj stojí za to to prozkoumat ... ona tím poznává svět a samozřejmě se jí líbí kramařit. Já tohle vůbec neřeším, nechávám malou, ať si rabuší .. a co nechci,aby tahala, to si uklidím nebo zamknu.
S usínáním je to stejné ... problém je v tom, že děti málokdy dělají to, chtějí jejich rodiče ... a rodiče často nemohou pochopit, že se jejich dítě nemůže chovat jako dospělý .
Zkus se trochu vcítit do jejího "úhlu pohledu" a dej jí trochu prostor ..... a vykašli se na to, že holt nebudeš mít na 100% naklizený byt .... to spokojené dítě za to stojí, ne? a ty nebudeš tak nervní a budete si spolu víc užívat :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka