Přidat komentář

In reply to by andi31

No s těma oblečkama sem na tom stejně, mám všechno po synkovi, ale věcičky pro novorozence a miminko mám naštěstí hodně v neutrálních barvách, protože sem to podědila po ségřinejch dvojčatech (holčičkách), tak sem vybírala věci aby to mohl nosit Dominik (dokonce mám 2 růžový pyžamka, sem si říkala že v noci ho v tom nikdo neuvidí :s: ). Takže my se můžeme nechat překvapit jak chce taťka a pak když tak dokoupit něco růžového, kdyby sme měli holčičku. :///: Docela se teď nasměju když budeme mít holku a já všechny holčičí věci od ségry odmítala, že to nebudu skladovat jen kdyby náhodou. :!k:
Na 3D UTZ sem už objednaná na 31.3. budu ve 23 tt. Objednávala sem se ve 14tt, teď je tady v Kolíně čekací doba cca 2 měsíce. Když sem čekala Domču tak sem se objednávala nějak kolem 17tt a šla jsem na něj až na konci 29tt. Tak sem zvědavá jaký mezi nima bude rozdíl. Tady chtějí 1000,-Kč za video a 450,-Kč za fotku. Tak si vemu video a udělám si fotky doma na PC, jako u Domči :///: .
A s tim prstýnkem si nelam hlavu, ber to tak že na druhý mimi to nereagovalo, protože máš v bříšku jen jedno, takže ti ten prstýnek neměl co ukázat. Prostě to reague jen na přítomnost. :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka