Přidat komentář

Ahojky, tak nakonec si se tý kontroli dočkala :s: No hlavně že je vše v pořádku :one: Mimís se ti třeba jednou ukáže, v srpnu už určitě. :C]]: :€m: :a: (promiň přítel mě nakazil rejpavym humorem)
Máš pěknou fotečku. :qu:
A fialová barva - to musí být super kočárek :c: já mam taky ráda fialovou. Kočárek máme sice v modré, ale minule sem kupovala Domčovi autosedačku fialovo černou, vybírali sme jí s prckem a dědou a všichni sme se shodli na té fialové. Musíš sem pak někdy šoupnout fotečku až to bude možné. :///:
A s tim testíkem s prstýnkem, já bych to mu věřila. Když sem čekala Dominika tak sem byla na srazu spolužáků a jeden profesor to na mě taky vyzkoušel, ale se zlatým řetízkem a přívěškem. Půjčil si od mé kámošky řetízek s přívěškem samozdřejmě zlatý a ptal se jestli ho nosí (musí být totiž nabitý lidskou energií), pak si ho chvíly podržel nad svym přirozením aby zjistil jak se to má hýbat nad pindikem a pak mi to dal nad pupík. A prohlásil že to bude jasnej kluk. (já sem mu nevěřila, chtěla sem holčičku) No a měl pravdu, byl to kluk jak buk. :///: :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka