Přidat komentář

Ahoj :a: plně tě chápu...Já měla to stejný. :n: Měla jsem navíc malý bříško, takže to na mě nebylo ani moc vidět. Ale ten kdo to věděl tak to stálo za to. A ten strach že budu přenášet jsem měla taky. :€p€: Když jsem někoho potkala tak každej se ptal a kdý to čekám, nebo už jste porodila? :€\€: ségra ta mi psala denně snad 3 sms jestli jsem ještě celá. ://: Do toho volala tchýně přítely jestli mám poslíčky.Ten jí řekl že k nám nikdo nechodí... :P A srandu si ze mě dělal i doktor :*8*: , prej co tam ještě dělám a jestli už nechci porodit? :||): Dokonce když jsem přišla do knihovny tak jsem tam byla jak exot, všichni se na mě chodily dívat, kde to jako mám... :$$:
No hrůza, takže vím jak ti je.
A nakonec jsem rodila o 2 dny dřív... V půl 12 v noci, jsme si ještě zadováděly v postely :*O*: a od půlnoci jsem měla bolesti. A ani jsem nemusela pít maliníkovej čaj...měla jsem ho asi 2x jenom... A porod od příjezdu do poro byl za 4 hodiny. :€m:
A hlavně záleží jak máš vypočítaný termín. Já jsem měla 39+5 v den porodu a podle doktorů v porodnici jsem byla 38+0 tak nevím...Takže se nenervuj a užívej klidu páč potom už to nepůjde... :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky