Přidat komentář

Dáši, jste krásní a tak šikovní! Filípek je taky vzorně prospívající miminko! Chtěla jsem ti říct, že jsi měla ve všem pravdu, když jsi mi říkala, že se všechno zlepší a malej se mi rozpapá! Už se rozkojil krásně - přibírá necelého čtvrt kg za týden. Už máme 54cm a 4330g. Prostě je to macek.
Doufám, že vám na neurologii, kyčlích i očním všechno dobře dopadne!! Pak dej vědět! My už jsme na neurologii byli. Docela dobře to dopadlo, ale stejně budeme chodit od příštího týdna na rehabilitaci - Tobínek rád točí hlavičku na pravo a už a má ji na pravé straně trošku placatou. Tak to budem pěkně procvičovat. No, raději dřív, než aby pak bylo pozdě a bylo to horší! A taky musíme trénovat pasení koníčků... hlavičku tedy udrží, ale musíme pěkně posilovat svalečky.
Na kyčličky jdeme taky příští týden.
A jak se tak dívám na tvé fotky - tak ty po probuzejí jsou jako přes kopírák s našima! :) Filípek je tam neskutečně miloučkej, jak je rozespinkanej a protahuje se! A ty jeho rtíky! Já jsem na rtíky u dětí přímo ulítlá a ty vaše - to je krása jak jsou vytvarované!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka