Přidat komentář

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jj, ja si pamatuji, ze jsme spolu uplne na den stejne :-) jj, v to doufam, ze mi to uz UZ ukaze, doma si moc preji kluka :s: jiste to bude videt i u Tebe az pujdes na ko. :-)

Ja si tehu dziny privezu od segry z jihu, tak jsem zvedava, zda mi uz budou ci z nich jeste vypadnu a budu si muset poridit jine :s: ale zatim jsem nemela cas resit obleceni a stale se vesla do svych, ale vzhledem k tomu, ze me cekaj koncerty, musim si nejaky uz poridit.. :-) :s:

Ja jsem taky uz parkrat mela pocit, ale tez si nejsem jista, zda to nebyly manevry strev :D ale bylo to takove lechtani...jako by se tam mimi prevracelo a co jsem dnes cetla, uz tam delaj ti nasi drobecci pekny premety :s: :s:

Tak uvidis...ja prave taky nevim, dokdy mi to prcek dovoli a vzhledem k lonsku taky nechci zas riskovat zdravi prdolky...takze kdyby neco, letim ihned pro neschopenku... ;-)

Jo a pupik teda vyfot a koukej ho sem dat :one: ja to taky budu muset udelat..naposledy jsem fotila asi ve 14tt, tj.pred dvema tydny..takze bych mela svuj pupik taky aktualizovat :s: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka