Přidat komentář

Těší mě, že si někdo uvědomuje, jaká pitomost byla volit TOP09 - doufám, že ostatní starší strany jsou natolik rozumné, aby proti sobě nepopouzely voliče tím, že jim dovolí realizovat jejich plány.

Přidávám další perlu pana knížete (snaží se o to už léta) - zrušení Benešových dekretů a "navrácení" majetku a pozemků v Sudetech Němcům - větší část obyvatel severu Čech, kde je mimojiné téměř nejvyšší nezaměstnanost, pominu-li Ostravsko, by přišla o to poslední, v čem mají uložený aspoň potenciální bohatství.

A platit za nemocnost a operace? A kdo mi teda vrátí ty peníze, který jsem dosud státu nastrkala na zdravotní pojištění, který mi bude k ničemu a z kterýho zaručeně podvody čerpá prachy někdo jinej? Stoprocentně bych zjistila, kolik léků a zákroků šlo na moje jméno, ačkoliv jsem nic takového vůbec nepodstoupila, kdybych se v tom začala šťourat. A to je důvod, proč absolutně nikdo z těhle "superreformátorů" nemluví o zrušení povinného občanského placení zdravotního pojištění, protože v tom je utopených takových peněz, že by se nám oči protočili (na tomhle serveru spíš protočily :-D)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka