Přidat komentář

In reply to by žabičkax

no ja sem na začátku - jsem 10tt takže ještě ani nenakupuju, i když už bych docela ráda... ale je čas... ale myslim, že až budu mít po screeningu, že si pak už koupím něco "jen tak pro radost"... :)
ty už si asi někde ve třetím, ne? myslím trimestru...
myslim,ze to mas dobre vymyslene, zkusit tri znacky a pak vybrat,co bude vyhovovat. jaky mate termin a jmeno? jsem to ale zvedava,co? vsak se muzeme domluvit, pokud budes uz potrbovat drive a manža to nikomu nedá, tak ti to klidně pošlu, hlavně když to pomůže... :) ty ceny sou fakt děsný....
to omezení asi opravdu je proto, aby si s tím neotevřel krám :D ale co, hlavně že to nabízejí, to je fajn...
Jinak ty pliny porad řeším, ale asi to udelam jak si rikala, jednorázku a kvuli kyčlím přes ni dát ještě dvě, aby mělo zábal... - zas na jednu stranu taky nekde rikali, ze je mimi dlouho v plence,ze nepozna,ze je mokra, a ze to neni dobre na ledviny a u latek to pozna hned... uvidíme... nad tim je jeste cas - na premejsleni - ale jak rikam,uz bych si docela neco koupila - mam jedninou vec - backurky - pletene - dala nam je sousedka - jak sme bydleli v pronajmu - pry na pamatku :) ona je na to moc sikovna... jsou fakt krasny - bili jen se zlutym vazanim - takze pro oboji :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka